مهم بودن رابــطه جنسی در رابطه های زناشویی بر هیچ کس پوشیده نمی باشد. رابطه های جنسی از رکن های مهم ازدواج است و تمایل جنسی زن و شوهر به همدیگر یکی از عامل های مداوم دهنده آن می باشد. دوره ی پریودی و خونریزی ماهانه زن ها ، عموما رابطه جنسی متوقف می گردد و بعد از یک هفته مجددا از سر گرفته می شود.
مطابق گزارش ها بی تمایلی جنسی در زن ها در دوره ی پریودی رایج می باشد. در آخر زن ها میل ندارند، هیچ تماس جنسی را دارا باشند. بعضی دیگر خلاف این را خبر می دهند و بیان می کنند تمایل جنسی شان در این دوره خیلی می شود. ولی به هر حال بیشتر زن ها تمایل ندارند، در دوره ی پریودی رابطه جنسی داشته باشند.
مقاربت در تایم پریود توانایی دارد مدلی از رابطه های جنسی خطر آفرین نیز به حساب می آید. رابطه در دوره ی پریودی عموما با حس بی حوصلگی و ناخوشنودی همراه می باشد. بیشتر زن ها علاقه ندارند همسر خود را در این وضعیت ببیند. افزون بر این بر پا داشتن رابطه جنسی توانایی دارد سبب کثیف شدن مکان دور و بر شود.
علت های جلوگیری از نزدیکی در دوره ی پریودی
افزون بر تمایل فردی زن و مرد، جلوگیری های دیگری به نظر مذهبی و پزشکی موجود است که رابطه جنسی در هنگام دوره ی پریودی را منع، حرام و یا نا درست جلوه می کند و عموم را درباره آن هشدار می دهند. در ادامه به تحلیلبرخی از این علت خواهیم پرداخت.
دلیل مذهبی جلوگیری از مقاربت در دوره ی پریودی
در دین عزیزمان اسلام و خیلی از دین های دیگر برقرار کردن تماس و رابطه جنسی در دوره ی پریودی منع میباشد و اشخاص به طور صریح از آن ممنوع گشته اند. بعضی از دین های دیگر اندازه هایی گفته شده به منظور هر نوع رایطه زن و مرد خیلی زیاد تر است و در بعضی نیز کمتر است. در دین مبین اسلام تنها برقراری رابطه جنسی منع کرده شده است.
علت پزشکی
در دوره ی پریودی دهانه رحم باز است و از جهت دیگر خون، جای خوبی به منظور پرورش و رشد عامل های بیماریزا به وجود می آوردو امکان منتقل شدن بیماریهای نزدیکی و باکتریایی زیاد تر می گردد. علاوه بر آن در هنگام پریودی احتمال خارج شدن و منتقل شدن تبخال های تناسلی زیاد تر می گردد. البته عموما رابطه جنسی در این دوره پیشنهاد نمیشود تا عامل های خطر آفرین کم شود.
روش های امکان پذیر مقاربت در دوران قاعدگی
این که یک زوج میل داشته باشند در این دوره رابطه جنسی داشته باشند یا نه به تصمیم خود آن ها وابسته است. در اصل پیشنهاد های پزشکی و مذهبی توانایی دارد در جذب شدن آنها به تصمیم گیری در این باره سو بدهد. اما نهایتا خود آن ها می باشند که چنین تصمیمی را عملی می کنند. در اصل آنها با گفت و گو در باره لازمیت هایشان تصمیم گیری می کنند. لذا در دوره ی پریودی را بی رابطه جنسی طی کنند و یا یکی از صورت های رابطه را برقرار کنند.
اگر شما هم قصد خرید محصولات زناشویی و جنسی مانند: خرید کاندوم خاردار ، خرید اسپری تاخیری ، خرید کاندوم تاخیری ، کاندوم برقی یا خرید روغن ماساژ را دارید، می توانید از فروشگاه حس خوب اقدام به خرید کنید