آیا بیماری بر میل جنسی تاثیر می گذارد؟
یک زندگی خوب دارای رابطه خوب بین زن و شوهر است البته عواملی مانند بیماری یا مشکلات دیگر می تواند بر روی آن اثر منفی بگذارد. در این مقاله از سایت حس خوب یکی از بزرگترین فروشگاه های خرید محصولات زناشویی می باشد، میخواهیم در رابطه با بیماری های تاثیر گذار بر میل جنسی صحبت کنیم.
بیماری های تاثیر گذار بر میل جنسی و دلایل فیزیکی تاثیر گذار بر میل جنسی را به شما می گوییم. تا رابطه جنسی مستحکم تر و روابط عاطفی پایدارتری را در زندگی خود تجربه کنید اگر به هر دلیل این رابطه کمرنگ شود و دچار اختلال شود لازم است نسبت به درمان آن جدی باشیم.
داشتن رابطه جنسی منظم برای سلامتی انسان بسیار حائز اهمیت است اما گاهی اوقات برخی بیماری ها در بدن انسان رخ می دهد که منجر به کاهش میل جنسی شده و به طور ناخودآگاه بر روابط زوجین تاثیر می گذارد.
اگر عوامل و بیماری هایی که روی میل جنسی تاثیرگذار هستند را بشناسیم می توانیم برای درمان تاثیر بیماری بر میل جنسی اقدام کنیم تا بتوانیم رابطه جنسی رضایت بخشی را داشته باشیم.
کدام بیماری ها باعث کاهش میل جنسی می شود
انواع بیماری هایی که میتواند در میل جنسی شما احختلال ایجاد کند را معرفی خواهیم کرد.
علل روانشناختی و کاهش میل جنسی
علل روانشناختی شامل استرس و اضطراب ناشی از کار یا نگرانی در مورد عملکرد جنسی و مشکلات عاطفی زوجین یا افسردگی مزمن ، احساس گناه و وسوسه فکری است.
یا حتی می تواند در رابطه با نگرانی در مورد ظاهر بدن و آثار منفی ضربه های جنسی گذشته مانند تجاوز و آزار جنسی کلامی باشد.
بنابراین از آنها می توان به عنوان بیماری های روانی مردان و زنان نیز نام برد این ها همان مشکلاتی هستند که برای رفع آنها به مشاوره و روان درمان نیاز دارید.
مشکلات جنسی پیش زمینه ای
تاثیر بیماری بر میل جنسی بسیار زیاد است مخصوصا اگر دارای مشکلات جنسی باشید. اگر حین رابطه دخول درد را تجربه کنید میل جنسی شما را کاهش می دهد.
این عارضه بیشتر برای خانم ها اتفاق میافتد علت میتواند عفونت در ناحیه تناسلی تنگی واژن باشد.
کیست تخمدان ها می تواند یکی از دلایل داشتن رابطه جنسی دردناک بوده و نوعی بیماری جنسیتی زنان محسوب میشود در صورت چنین تجربه ای باید حتما به پزشک مراجعه کنید.
تاثیر آرتروز بر میل جنسی
یکی دیگر از بیماری هایی که تاثیر بر روی میل جنسی دارد آرتروز است. از آنجایی که بیماران مبتلا به آرتروز محدودیت حرکتی دارند و بدن آنها خسته است نمیتواند فشار و تحمل زیادی را در حین رابطه جنسی تحمل کنند.
همین ویژگی میتواند بر روی فعالیت های جنسی اثر منفی بگذارد و پس از مدتی به کلی باعث فراموشی رابطه شود و دیگران فکر نکنند.
از طرفی داشتن آرتروز میتواند منجر به اضطراب شود و فرد قادر نیست اعتماد به نفس کافی جهت برقراری رابطه جنسی را به دست آورد. در این مواقع داشتن شریک جنسی همراه و همدل بسیار تأثیرگذار است بیماری آرتروز میتواند با مصرف دارو کنترل شود.
فشار خون بالا در رابطه جنسی
یکی دیگر از انواع بیماری هایی که بر روی میل جنسی تاثیر می گذارد فشار خون بالاست. داشتن فشار خون بالا میتواند جریان خون را در نواحی تناسلی مردان و زنان کاهش دهد.
همچنین این بیماری میزان هورمون نیتریک اسید که وظیفه اش آرام کردن عضلات را کاهش میدهد که همین امر باعث کاهش میل جنسی و تاخیر در ارضا شدن میشود.
دیابت و رابه آن با میل جنسی
از تاثیر بیماری بر رابطه جنسی میتوان به دیابت اشاره کرد. که بر روی کاهش قوای جنسی یا همان کاهش میل جنسی تاثیر گذار است.
مخصوصاً بر روی سیستم جنسی زنان قوی تر عمل می کند. عدم کنترل دیابت می تواند منجر به اختلال نعوظ و کاهش قدرت باروری و همچنین زود انزالی شود.
زیرا دیابت باعث کاهش ترشح هورمون ها شده و میل جنسی افراد را کاهش میدهد. بهتر است فردی مبتلا به دیابت از یک رژیم غذایی مناسب استفاده کند تا بیماری دیابت باعث اختلال در روابط جنسی آنها نشود.
همچنین برای حل مشکلات مانند زود انزالی می توان با خرید کاندوم تاخیری و خرید اسپری تاخیری تا حدودی این مشکل را به صورت موضعی و در کوتاه مدت رفع کرد.
علت ایجاد اختلال نعوظ
- تحلیل رفتن بافت نعوظی آلت تناسلی
- مصرف سیگار و سو مصرف الکل
- مشکلات جنسی زنانه
- نارسایی کلیه و اختلالات کبدی
- بیماری های ستون فقرات
- کم کاری و پرکاری تیروئید
- ضربه وارد شدن به آلت تناسلی
- جراحی لگن یا پروستات
- اختلافات و مشکلات در رابطه خانوادگی
- برخی از مشکلات و اختلالات روانی مانند افسردگی یا ترس از شکست درونی
- افزایش فشار خون ، چربی خون و دیابت
شما می توانید از فروشگاه حس خوب اقدام به خرید اسپری تاخیری و خرید کاندوم کنید همچنین می توانید با استفاده از ژل های بهداشتی و لوبریکانت لذت بسیاری از رابطه داشته باشید.
همسرم بیماری داره و بعضی وقتا نمیتونیم رابطه خوبی داشته باشیم.
چیکار کنیم؟
برای درمان بیماری به پزشک مراجعه کنید.
سعی کنید از روانشناس خانواده استفاده کنید.